Feestzaal in Ulicoten

Onze feestzaal is perfect geschikt voor de invulling van ieder feest wat u zou willen vieren. De grootte van de zaal kunnen we aanpassen zodat grote en kleinere gezelschappen een prettige ruimte tot hun beschikking hebben. De inrichting van de zaal is volledig naar wens aan te passen en ook op het gebied van catering zijn wij u graag van dienst. Daarnaast is er standaard een ruime dansvloer beschikbaar voor uw gezelschap.

Boek onze huis-dj

Wilt u lekker met ‘de voetjes van de vloer’ tijdens het feest dan kan dit natuurlijk op de muziek die onze huis-dj draait. Heeft u een voorkeur voor bepaalde muziekstijlen dan kunt u hem dit gerust voorleggen. De kosten hiervoor bedragen: € 350,00. Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust eens contact op.

Vier bij ons je trouwfeest!

Het organiseren van een huwelijksfeest “lijkt” voor velen een feestje. Uit ervaring weten wij dat de invulling van deze bijzondere dag echter wel een organisatie op zich is. Natuurlijk nemen wij dit met met alle liefde en plezier uit handen. Maak uw wensen kenbaar en wij zetten het om in super tof feest. En extra leuk: maakt u de keuze om het avondfeest bij ons te vieren? Dan bieden wij u gratis een geweldige champagnetoren aan, om samen met u te kunnen proosten.

Neem gerust eens contact op!

Koffietafel bij De Kneut

Standaard koffietafel: wit en bruin brood, krentenbrood, eierkoeken, 4 verschillende soorten vleeswaren, gesneden kaas, roomboter, hagelslag, jam en onbeperkt koffie en thee €10,75 p.p. Mogelijke uitbreidingen: kroket €1,50, Brabants worstenbroodje €1,80, diverse luxe harde broodjes €2,00, Vlaamse koffiekoeken €2,25, grote gehaktbal €2,25, soep naar keuze €3,50, huzarensalade €3,00, kippen ragout €4,25, varkensgebraad in champignonsaus €5,50.

Informeer vrijblijvend

Themafeest plannen?

Een bijzonder feestelijk moment in het vooruitzicht? Op zoek naar een mooie locatie met de mogelijkheid om een feest helemaal speciaal voor u samen te laten stellen? Dat is precies wat wij u graag bieden in de vorm van een op maat gemaakt themafeest. Van de catering tot en met de aankleding; u bepaalt hoe de avond gaat verlopen. Het enige wat wij bepalen is… dat als het bij ons niet lukt, dan lukt het nergens! Klik op onderstaande knop en doe leuk ideeën!

Bekijk hier al onze thema’s!

Cateringmogelijkheden bij De Kneut

Heeft u een feestelijke gelegenheid in het vooruitzicht? Bijvoorbeeld een feestje bij u aan huis, een bedrijfsfeest op locatie of een ander evenement waarbij u gasten heerlijke gerechten, buffetten of hapjes wilt serveren? Dan bent u bij De Kneut aan het juiste adres! Wij verzorgen catering op elke gewenste locatie, en natuurlijk altijd tot in de puntjes. Van warme en koude buffetten tot overheerlijke hapjes..bij ons is alles bespreekbaar. Indien gewenst beschikken wij ook over buffettafels, rokken, borden, bestek en er is eventueel een kok ter beschikking. Neem vrijblijvend contact met ons op, en samen met u maken wij een feest compleet!

Bekijk hier al onze cateringmogelijkheden!