Restaurant De Kneut

U bent bij Restaurant de Kneut aan het juiste adres als het gaat om heerlijk Bourgondisch ‘tafelen’ in een intieme sfeer. Denk hierbij aan gezellige hoekjes met tafels voor twee of vier personen, en niet te vergeten, onze ‘Chesterfield’ treinbank. Op deze manier kunt u met een groep tot wel acht personen in een soort halve cirkel heel gezellig en toch discreet genieten van lekker eten. Wij nodigen u dan ook graag uit om zelf te ervaren wat Restaurant De Kneut in Ulicoten u te bieden heeft.

Onze horeca accommodatie is gelegen in de prachtige grensstreek rondom Baarle-Nassau; hét unieke enclavedorp waar 30 stukjes Nederland en België in elkaar verweven liggen! In het hart van dit bosrijke deel van Brabant kunt u volop genieten van de prachtige natuur met vele bossen, vennetjes en heidevelden.

Wij hopen u snel te begroeten in ‘ons Brabantse land’!

Tot ziens!
Uw gastheer, Dennis G. Verwei

Genieten op ons terras!

Ons grote en gezellig aangeklede terras is tijdens de zomermaanden standaard iedere dag geopend. Onder het genot van een drankje (met of zonder bittergarnituur) of een diner kunt u er bij de eerste zonnestralen al heerlijk toeven. Wanneer het zomerse weer het af laat weten kunt u alsnog bij ons terecht.

Wij hebben het terras namelijk deels overkapt en er hangen diverse warmtelampen. Met een besloten groepje op ons terras genieten van een borrel, lunch en/of diner? Dat kan natuurlijk ook! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en waar gewenst het plaatsen van een reservering.